Ne face o deosebită plăcere de a vă invita  la primul Congres Internațional al Avocaților găzduit de Baroul Cluj împreună cu Federația Barourilor Europene - FBE în perioada 17-19 octombrie 2013 la Cluj-Napoca.

Acest eveniment va avea loc la elegantul  Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca și se dorește a fi o oportunitate deosebită de colaborare între avocații barourilor din România și cei ai țărilor membre FBE, motiv pentru care vă rugăm să ne permiteți, ca prin intermediul dumneavoastră, să îi invităm și pe colegii noștri membri ai Baroului pe care îl conduceţi, să ni se alăture pe parcursul celor trei zile de manifestări profesionale. În acest sens, am aprecia dacă ne-ați sprijini cu postarea pe site-ul baroului dumneavoastră a acestei invitații și a programului pe care vi-l atașăm, cu mențiunea de a contacta secretariatul Baroului Cluj pentru înscrieri.

Alăturat acestei invitații veți găsi programul evenimentului , formularul de înscriere și lista cu hotelurile unde sunt reținute camere pentru oaspeții noștri.

În speranța că ne veți onora cu prezența dumneavoastră, vă așteptăm cu drag la Cluj!

      Decan Baroul Cluj,

Dr. av. Stanca Ioana Gidro

 

Afis Eveniment

Formular Rezervare camere

Formularul de inregistrare

Pliant Congres